Over Mij

Paul van Os (1955)     Reiki Master & Voetreflexoloog  

Sinds mijn jeugd hebben natuurgeneeswijzen en de kracht van lichaam en geest mijn aandacht. Naast mijn werk als theatertechnicus, volgde ik verschillende cursussen en opleidingen om mij in deze richting te ontplooien. Sinds 1994 werk ik met Reiki. De krachtige liefdevolle en pure energie trof mij enorm. Juist de simpelheid, het vanzelfsprekende en het aardse stimuleerden me om op een dieper niveau met Reiki verder te gaan. Vanaf 1999 ben ik als Master in de Usui Shiki Ryöhö Reiki-methode (het Usui Systeem tot natuurlijke heling) hierin ook les gaan geven. Om als behandelaar met een breder perspectief te kunnen werken blijf ik mij ontwikkelen.

Naast Reiki heb ik mij van 2016 ook bekwaamd in reflexologie, een prachtige aanvulling om anders dan Reiki het lichaam te benaderen en het zelfgenezend vermogen van de persoon extra te stimuleren. Ik ben nu gediplomeerd voetreflexoloog bij de Bond van Europese Reflexologen (BER). Ook beoefen ik Dorn-werveltherapie en geef Breuss rugmassage.

In de jaren heb ik in de praktijk mogen ervaren hoe fijn het is om andere mensen te kunnen helpen door het geven van behandelingen en Cursussen. Ik streef hierbij naar een openhartige, geborgen, veilige sfeer waar ook humor een plaats inneemt. Ik geef alle behandelingen net als de Reiki cursussen in mijn praktijk aan huis in Amsterdam. Voor wie een cursus bij zich thuis wil organiseren, ook op locatie.

 

In het kader van de WKKGZ, zijn de BER beroepsleden aangesloten bij de Geschillencommissie Complementaire Behandelvormen van de Cam Coöperatie

Meest recente berichten